22 dec

Information om de nye pullertkort.

De nye pullertkort er nu (næsten delt ud) til beboerne.

Vi har fået nogle enkelte henvendelser om, at nogle af de nye kort kan være mindre følsomme for signalet end de gamle kort.

Vi er opmærksomme på problemet, selvom kortene skulle være af samme type som de gamle. Om dette kan skyldes defekte kort, eller om det påklæbede klistermærke kan side et uheldigt sted, undersøger vi.

Skulle man stadig have problemer med et nyt kort, kan man selvfølgelig kontakte bestyrelsen på vores mail bestyrelsen@gfhs.dk Dog ser vi gerne, at man tester kortet først direkte mod scanneren, med nedrullet vindue. Hermed kan vi afklarer om kortet er lettere/ helt defekt eller blokeret i scanneren.

Hvis man oplever dårlig forbindelse mellem kort og kortscanner, kan man prøve at bøje kortet ”let”, for at vinkle signalet lidt. HUSK ikke at knække kortet!
Derudover kan nogle bilruder have varmedæmpning som bevirker dårlig gennemtræng af signalet. Læs mere om hvordan scanneren og pullerten virker i vores gamle brugsvejledning for pullerten. Her kan du også læse om trafikreglerne ved gennemkørsel.

Med ønske om en glædelige jul

Bestyrelsen